Utbildningar

Utbildningar

Arbetsrätt i praktiken

Digital utbildning,
Torsdag 27 Januari

Grundläggande utbildning för småföretagare/arbetsgivare och chefer

Arbetsrätt i praktiken

Scandic Bollnäs, 
Fredag 4 Februari

Grundläggande utbildning för småföretagare/arbetsgivare och chefer

Arbetsrätt i praktiken

Central Conferens Gävle, 
Torsdag 17 Mars

Grundläggande utbildning för småföretagare/arbetsgivare och chefer

Arbetsrätt i praktiken

Digital utbildning,
Fredag 1 April

Grundläggande utbildning för småföretagare/arbetsgivare och chefer

Helens Consulting Digital HR-Partner

Din HR-partner

- både på plats och digitalt

Ledarskap & Utbildning

Vad kan jag hjälpa er med?

Här finns gedigen erfarenhet och kompetens inom HR / Personalområdet, Utbildningar och Handledning / Ledarskap / Coachning / Organisationsutveckling. Jag erbjuder stöd inom dessa områden för att hjälpa dig att hitta lösningar inom HR / personalområdet och nå resultat för ditt företag / verksamhet. Jag jobbar även digitalt som “Digital HR-partner”, både som långsiktigt samarbete och enskilda uppdrag. 

Arbetsmiljö, arbetsrätt och ledarskap

Anlita mig för ett långsiktigt samarbete och enskilda uppdrag

Utveckling av chef, medarbetare och verksamhet

HR-partner - både på plats och digitalt

Heléns Consulting AB har uppdrag inom flera områden, bla inom HR och där både enskilda/enstaka uppdrag (tex en rekrytering) och som helhetslösning. 

Helens consulting ab startar

Behöver du hjälp inom HR/Personalområdet? För helheten eller enskilda uppdrag som till exempel rekrytering, arbetsrättsfrågor, utveckling av medarbetare/samarbeten, arbetsmiljö eller sjukfrånvaro/rehabilitering?

Vet du vilka handlingsutrymmen du har en medarbetare som inte sköter sitt arbete med stöd av arbetsrätten? Har du behov av en HR-resurs/interim eller en tillfällig chef/interim på plats eller digitalt? Rekryteringsstöd? Chefsutveckling? Arbetsmiljöarbete? Sjukfrånvaro? Konflikter? Arbetsrätt?

Human Resourses

Ledarskap

Chefscoachning – Medarbetarcoachning – Karriärcoachning – Rehabiliteringscoachning

Organisations / Verksamhetsutveckling / Teamutveckling

Behöver du utveckla personalgruppen/verksamheten/organisationen när det gäller till exempel samarbete och att jobba mot samma mål? Kan en kartläggning av den psykosociala arbetsmiljön vara en start för att utveckla arbetsgruppen till ett bättre samarbete och bättre resultat?

Heléns Consulting AB är godkänd av AFA som utbildningsanordnare när det gäller arbetsmiljöutbildningar vilket innebär att du som deltar i en arbetsmiljöutbildning hos oss så har du möjlighet att söka och få tillbaka ända upp till 70% av kursavgiften. Läs mer här;

Till dig som arbetsgivare – stöd för arbetsmiljöutbildning – Afa Försäkring (afaforsakring.se)

Är utbildad handledare av Prevent för att hålla BAM-utbildningar samt har lång erfarenhet att jobba med arbetsmiljöfrågor och HR. Erbjuder öppna utbildningar och företagsinriktade utbildningar där vi utgår från där ni befinner er i frågan. Utbildningar som bla erbjuds är;

  • Bättre Arbetsmiljö – BAM
  • OSA – Den psykosociala arbetsmiljön
  • Arbetsrättsutbildningar
  • Det svåra samtalet

Utbildning

Er blivande HR-partner - både på plats och digitalt!

Helén Sinani heter jag som är VD för Heléns Consulting AB och jag har mångårig och gedigen erfarenhet av HR / personalarbete – operativt, strategiskt och som chef / ansvarig. Har arbetat inom olika branscher och verksamheter, både inom privat- och kommunal sektor. Är utbildad Socionom i grunden och har byggt på det med universitetsstudier i Personal / HR-frågor.

Har erfarenhet av projektledning, förändringsledning, verksamhets- och organisationsutveckling, chefsstöd i HR-frågor och i chefsrollen och att genomföra utbildningar.

Ska vi höras på ett samtal?

Det behöver inte vara krångligt, jag hjälper er!

Vad kan jag nå er på?

Återkopplar snarast

Toppen!

Dina uppgifter har skickats

Jag hör av mig så snart som mjöligt!